На кладовищі під Франківськом працюють дві додаткові бригади для копання могил. Про це повідомили на порталі "Курс".

Директор Івано-Франківського КП "Міська ритуальна служба" Андрій Хруник, під час засідання виконавчого комітету повідомив, що на кладовищі в Чукалівці залишилося 0,8 гектара ділянок придатних для поховань. У зв'язку з цим для копання могил залучили дві додаткових бригади.

Андрій Хруник зазначив, що в селі Чукалівка під Франківськом, ритуальна служба провела 1507 поховань у 2020 році. У цю кількість входить 133 людини, які загинули від коронавірусу.

За словами Хруніка, найсумніша статистика в березні цього року. З початку місяця на кладовищі були поховані 114 осіб з яких 32 загинули від коронавірусу.

Чукалівське кладовище, кадр з оперативної наради: Facebook
Чукалівське кладовище, кадр з оперативної наради: Facebook
чукалівське кладовище, кадр з оперативної наради: Facebook

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Також він додав, що на сьогоднішній день на кладовищі в Чукалівці працюють ще дві додаткових бригади для копання могил.

"Хлопці часом починають працювати з 4-5 годин ранку. З початку року поховали 63 осіб, які померли від коронавірус. 32 з 63 ми поховали за останні 13 днів. Маємо надзвичайно велике навантаження, інтервали між похованнями становлять 20-30 хвилин " - сказав Андрій Хруник.

Нагадаємо, що в Україні за добу 11 833 нових хворих коронавірусом, 289 померло

Як повідомляв портал "Знай.uа", МОЗ оновило карантинний поділ: хто потрапив до Червоної та Помаранчевої зони з найжорсткішими Умовами

Також, "Знай.uа" писав, що коронавірус завдав по Львову потужного удару, Садовий терміново відкриває нові госпіталі: "відбувається дуже швидко"