У Карпати повернулася зима. Про це розповіли в репортажі ТСН.

У мережі з'явилося відео з гори Піп Іван, де показали як у Карпатах вирує сильна Снігова хуртовина.

На відео можна побачити як сильний вітер зі снігом вирує на горі Піп Іван через що видимість оточення значно знижена.

Крім цього сильні снігопади несуть можливість сходу лавин. У зв'язку з цим експерти не рекомендують туристам підніматися в гори найближчим часом.

" Мороз до - 8. Негода протримається ще кілька днів. Рятувальники застерігають туристів найближчими днями від походів у гори. Особливо тому, що через сильні снігопади очікується високий рівень небезпеки сходження лавин."- йдеться в репортажі.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

На сторінці Чорногірського гірського пошуково-рятувального поста в соцмережі Facebook поста також повідомили про погіршення погоди на горі Піп Іван.

"Станом на 07:45 17.03.2021 на р. Піп Іван Чорногірський хмарно, видимість обмежена до 30 м. Вітер північно-західного 18 м/с. пориви до 23 м/сек. Заметіль, падає дрібний сніг. Температура повітря -10°С." - зазначено в публікації.

Публікація Чорногірського гірського пошуково-рятувального поста: Facebook
Публікація Чорногірського гірського пошуково-рятувального поста: Facebook
Публікація чорногорського гірського пошуково-рятувального поста: Facebook

Нагадаємо, що погода на 17 березня порадує тільки одну область України, насуваються дощі зі снігом

Як повідомляв портал "Знай.uа", синоптик Діденко прогнозує потепління в декількох областях: якою буде погода в найближчі дні

Також, "Знай.uа" писав, що на Київ насувається потужна злива: мало нам було снігу