Руслан Марцінків заявив, що у Франківську потрібно пом'якшити карантин. Про це мер розповів під час традиційного прямого ефіру на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

Руслан Марцінків підкреслив, що у Франківську покращилася ситуація із захворюваністю коронавірусом і додав, що у зв'язку з цим необхідно пом'якшити умови карантину.

"За останні дні у нас більш-менш позитивна динаміка по захворюваності. До мене щодня звертаються підприємці-адже вже три тижні у нас" червона зона", і я вважаю, що слід пом'якшити карантин. Принаймні для наших промислових ринків, для наших підприємців" - сказав Руслан Марцінків.

Руслан Марцінків, кадр з прямого ефіру: Facebook
Руслан Марцінків, кадр з прямого ефіру: Facebook
Руслан Марцінків, кадр з прямого ефіру: Facebook

Мер додав, що через карантин підприємці довго не працюють і несуть великі фінансові втрати. Також втрати несе і міський бюджет.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Хотілося б запустити хоча б чергові дитячі садки, щоб діти людей, задіяних у критичній інфраструктурі, могли до них ходити. Ми очікуємо зважених рішень" - додав Руслан Марцінків.

Нагадаємо, що львів'яни збунтувалися на Садового через локдауну: "Тут скоріше з голоду помреш"

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Зеленського вирішили долю мера Харкова після смерті Кернеса

Також, "Знай.uа" писав, що Надал пригрозив тернополянам відключенням води і світла в розпал карантину