У Франаковську померла відомий ендокринолог. Про це соробющілі на сторінці КНП "Обласний госпіталь ветеранів війни Івано-Франківської обласної ради" у соцмережі Facebook.

17 березня пішла з життя лікар-ендокринолог госпіталю ветеранів Дорошенко Тетяна Миколаївна.

Дорошенко Тетяна Миколаївна народилася 9 грудня 1957 року в родині військовослужбовців. З 1976 по 1982 роки навчалася в Тернопільському медінституті. Свою діяльність вона почала в 1982 році у відділенні дорожньої лікарні міста Куйбишева, де проходила інтернатуру.

З січня 1985 року вона почала працювати в лікарні міста Коломия на посаді лікаря-ендокринолога і працювала в госпіталі донині.

За час роботи Тетяна Миколаївна показала себе хорошим фахівцем і заслужила повагу колег. Про неї відгукуються як про добру, комунікабельну і уважну людину.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Дорошенко Тетяна Миколаївна, фото: Facebook КНП Обласний госпіталь ветеранів війни Івано-Франківської обласної ради

Також вона не раз отримувала подяки за роботу у сфері охорони здоров'я.

"У нашій пам'яті Тетяна Миколаївна назавжди залишиться добрим другом, доброзичливою колегою, надійним порадником, професіоналом своєї справи. Глибоко сумуємо з приводу цієї непоправної втрати і висловлюємо щирі співчуття родині, сумуємо разом з Вами."- зазначено в публікації.

Публікація госпіталю ветеранів: Facebook
Публікація госпіталю ветеранів: Facebook
Публікація госпіталю ветеранів: Facebook

Нагадаємо, що померла легенда сучасної музики: фанати підозрюють суїцид

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Тернополі раптово помер відомий педагог, студенти його обожнювали

Також, "Знай.uа" писав, що на Львівщині коронавірус обірвав життя вірної подруги Порошенка