Відома українська телеведуча Леся Нікітюк часто ділиться цікавими публікаціями в соцмережі Instagram. Цього разу знаменитість розповіла, що взяла участь у зйомках нового кліпу співачки Насті Каменських.

Леся Нікітюк опублікувала фото зі зйомок кліпу Насті Каменських на пісню "Девочки рулят" і розповіла про незвичайний інцидент.

На першому опублікованому знімку можна побачити Лесю Нікітюк, кортеж позує на тлі рожевої стіни з коктейлем в руках. Зірка одягнена в коротку шубку гірчичного кольору і боді з чорним низом, білим верхом і глибоким декольте.

Публікація Лесі Нікітюк: Instagram lesia_nikituk
Публікація Лесі Нікітюк: Instagram lesia_nikituk
Публікація Лесі Нікітюк: Instagram

На другому знімку Леся Нікітюк сфотографувалася з Настею Каменсікх та іншими "дівчатками", який брали участь у зйомках кліпу.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Публікація Лесі Нікітюк: Instagram lesia_nikituk
Публікація Лесі Нікітюк: Instagram lesia_nikituk
Публікація Лесі Нікітюк: Instagram

У підписі до публікації Нікітюк розповіла, що під час зйомок у кліпі з її головним достоїнством стався неприємний інцидент.

"Зустрічайте учасницю ансамблю NK @kamenskux Лесю Іванівну Нікітюк. Просто зараз дивимося кліп, пишемо коментарі, тиснемо дзвіночок... Все, як ви любите. P. S пізніше розповім, як під час зйомок у кліпі я обпекла собі зад" - написала Леся Нікітюк.

Нагадаємо, що "різнобарвна" сукня Тіни Кароль заплутала українців: "як студентка"

Як повідомляв портал "Знай.uа", Оля Полякова видала їх з чоловіком пікантні подробиці: "Бабуся з функцією м*нета"

Також, "Знай.uа" писав, що Дорофєєва і Дантес показали всю сімейну пристрасть в TikTok