Мешканців Прикарпаття благають допомогти маленькому Давиду, якому діагностували ембріональну рабдоміосаркому лівої орбіти ока.

Про це на своїй сторінці в Facebook пише батько хлопчика, Іван Куйбіда.

"Захворів мій маленький синочок Давидик (4,5р.). Діагноз: ембріональна рабдоміосаркома лівої орбіти ока. Шанси на повноцінне видужання є високими, проте лікування потребує величезних фінансових затрат (104,000 €). Поділіться цим звертанням зі своїми друзями", - попросив чоловік.

Маленького Давида вже прооперували та провели кілька обстежень. Однак, йому потрібна показана променева терапія (протонна), яку в Україні можливості пройти не має, тому що такі центри відсутні. Таку допомогу можуть надати закордоном.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Також про допомогу попросила і мама дитини, Сніжана Куйбіда.

"Сьогодні ми проходимо 2 день хіміотерапії 4-ого курсу ! Давидик незважаючи на таке важке випробування , яке випало на його долю почуває себе задовільно - тому що Він наш маленький борець! Щиро дякую Всім за допомогу та молитву - це дуже важливо для нас! На 20.03.20 ми разом зібрали 11,000 євро. Ми написали також листа в (Національний центр онкології , Павія, Італія), де також є Протонна терапія яка нам необхідна, можливо звідти буде менший рахунок і вони будуть готові нас прийняти, але поки що ми відповіді ще не дали. Дякую Всім що відгукнулися і відкуєтеся на нашу біду!", - написала жінка.