У суботу, 20 березня, одразу три виклики (о 3:08, о 4:04 та о 4:19) надійшли на лінію 103.

Як повідомили у Рівненському обласному центрі екстреної медичної допомоги, неповнолітні мешканці села Федорівка, що на Гощанщині, поскаржилися на однакові тривожні симптоми. Як виявилося, хлопці 15-17 років пішли на вечірку, де вживали наркотики - метадон та амфетамін.

Трьох пацієнтів без свідомості доставили до Гощанської центральної районної лікарні в реанімаційне відділення. Четвертого привезли батьки: вони одразу промили синові шлунок, як тільки побачили, що йому погано. Одного з підлітків довелося підключити до апарату ШВЛ.

Близько 6-ї ранку 20 березня двох неповнолітніх пацієнтів у важкому стані транспортували до Рівненської обласної дитячої лікарні. Одному з яких лікарі ввели антидот. З‘явилася м‘язева активність, проте він залишається у комі.

Нагадаємо, що львівські патрульні врятували тяжко хвору жінку: герої носять погони

Популярні новини зараз
Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.uа", харків'янин під наркотиками повис з балкона вниз головою: чорні труси і скажений погляд

Також, "Знай.uа" писав, що під Києвом 5-річна принцеса дивом врятувалася від жахливої пожежі - "Вийшла в магазин"