У Києві в ніч на 22 березня помер відомий фанківчанин Володимир Макаров.

Про сумну звістку повідомила журналістка телеканалу Мар'яна Мазур на своїй старниці у Фейсбуці, передає "Галка".

"Тиждень почався з жахливих новин ... Світла пам'ять, Володимир Іванович...",- написала журналістка.

Багато років Володимир Макаров був обличчям популярної інтелектуальної гри "Що? Де? Коли?"в Івано-Франківській області і президентом відповідного клубу. До останнього часу був співтворцем програми "Ігри інтелекту"на ОТБ "Галичина".

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Повідомляється, що в столиці Володимиру Івановичу робили планову операцію. Після неї почалися ускладнення, з якими організм чоловіка не впорався. Макаров помер у віці 69 років.

Володимир Макаров, джерело: Галка
Володимир Макаров, джерело: Галка

Довідка: Макаров Володимир Іванович був Президентом клубу "Що?" "Де?" "Коли?" Франківщини, гравець і капітан збірної команди ерудитів України, гравець елітарного клубу вищої ліги телевізійного брейн-рингу СНД, автор, режисер багатьох команд КВК призерів, чемпіонів області та України.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Популярний ведучий поховав дружину і пішов з життя через рак, глядачі в скорботі: "був схожий на казкового героя"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Телезірка померла після щеплення від коронавірусу

Також «Знай.иа " писав, що Помер український актор" пригод Електроніка "і" ліквідації " Олександр Казимиров