Молодій українці Юлії Сокаль було лише 21 рік, коли вона пішла з дому і не повернулась. Згодом її знайшли мертвою у підвалі будинку колишнього хлопця. Як виявилось, за три дні до вбивства суд звільнив його від відбування покарання за попередній злочин.

Про це повідомляє "UA: Перший".
21-річна Юлія щойно отримала диплом. Дівчина планувала поїхати закордон на заробітки, бо мріяла про власну автівку. Раптово в українки зав'язалися нові стосунки. Її мати дуже тішилася через це, адже хлопець був уважним.

Юлія Сокаль, фото з соцмереж
Юлія Сокаль, фото з соцмереж

"Вона прийшла з таким великим букетом. І така щаслива, прийшла собі, каже: "Мам, став цього букета, піду в магазин, - дещо купити треба було. А ти грій їсти, я зараз прийду. І все. Вона пішла ", - каже мама Юлії Сокаль Людмила.

Сокаль Людмила, скріншот із відео
Сокаль Людмила, скріншот із відео

Після цього дівчина так і не повернулася. Згодом її знайшли мертвою у підвалі будинку колишнього хлопця. Мама загиблої каже, хлопець неодноразово погрожував родині, проте правоохоронці не реагували.

"І з гранатою приходив теж. Він нам тут кинджалом двері прорубав. Прорубав всю комунікацію, все: інтернет, телебачення, домофон. Я зверталася ( ред. до поліції) в мене он скільки заяв. А я що не людина? Чи я не маю права на захист від поліції? Тоді для чого нам така поліція? Для чого? Для чого тоді, щоб я сама думала, що мені робити: чи мені брати кип'яток, чи мені брати кинджала ще більшого і битися з ним, чи як?", - каже жінка.

Мати потерпілої зазначає, що неодноразово приходила до правоохоронців і слізно просила зробити з цим щось. Адже родина деякий час жила у страху через колишнього хлопця Юлії. Після чисельних заяв правоохоронці затримали хлопця, але за три дні до вбивства його відпустили.