Мер Франківська Руслан Марцінків вирушив до Києва для домовленості про фінансування для будівництва мосту. Про це він повідомив під час прямого ефіру на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

Руслан Марцінків вирушив у відрядження до Києва, де планує домовиться про фінансування будівництва мосту через Бистрицю-Солотвинську.

сьогодні у відрядженні в місті Києві, де незабаром розповім про те, що вдалося проговорити, які проекти. Основний проект, над яким я працюю – - це міст на Пасічну, тобто додаткове фінансування на міст. Сподіваємося, що нарешті відбудеться тендер на розв'язку, все буде в порядку і ми зможемо продовжувати цю роботу. Тому для мене це є пріоритетом у моїй діяльності" - сказав Руслан Марцінків.

Руслан Марцінків, кадр з прямого ефіру: Facebook
Руслан Марцінків, кадр з прямого ефіру: Facebook
Руслан Марцінків, кадр з прямого ефіру: Facebook

Варто зазначити, що 23 лютого Управління капітального будівництва Івано-Франківської міської ради втретє оголосило тендер на будівництво Галицького мосту через річку Бистриця-Солотвинська. Очікувана вартість закупівель 329 690 000 гривень. Пропозиції щодо тендеру розглядатимуться до 26 березня, аукціон планують провести 5 травня.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Нагадаємо, що Садовий розгорне у Львові найбільшу лікарню для хворих коронавірусом

Як повідомляв портал "Знай.uа", Кернес-Шварценеггер на велосипеді і з собаками: харків'янам нагадали про покійного мера яскравими фото

Також, "Знай.uа" писав, що Кличко запанікував через новий удар ковіда в Києві: "Такого ще не було"