На Прикарпатті коронавірус обрвав життя відомого актора. Про це повідомили на сторінці Коломийського драматичного театру імені І. Озаркевича у соцмережі Facebook.

23 березня 2021 року від коронавірусу помер актор Коломийського драматичного театру імені І.Озаркевича Зіновій Симчич. На момент смерті йому було 70 років.

Актор проходив лікування від коронавірусу в медустанові, а його дружина Наталя стала волонтером, щоб мати можливість бути ближче до чоловіка. На жаль, життя Зіновія Симчича врятувати не вдалося. Крім дружини, актора оплакують діти і онуки.

Зіновій Симчич, фото: Facebook
Зіновій Симчич, фото: Facebook
Зіновій Симчич, фото: Facebook

Колеги Зиновія важко сприйняли таку втрату і висловили слова скорботи для його рідних.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

"Низький уклін тобі, Друже, Побратиме, Наставнику! Нехай твоя світла душа не блукає сиротиною в потемках, а постане перед Господом на сповідь чистої і вимоленої Молитвами всіх, хто тебе любив. Нехай Всемилостивий Бог упокоїть Твою душу в Царстві Небесному, де святі і праведні спочивають." - зазначено в публікації.

Публікація Коломийського драматичного театру імені І.
Публікація Коломийського драматичного театру імені І.
Публікація Коломийського драматичного театру імені І. Озаркевича: Facebook

Нагадаємо, що на Тернопільщині померла настоятелька монастиря: вибрала Бога і молитву замість чоловіка

Як повідомляв портал "Знай.uа", Київський пожежник помер від коронавірусу на руках у лікарів: полум'я хвороби виявилося сильнішим

Також, "Знай.uа" писав, що помер видатний українець Адам Загаэвський: Львів був його поезією