Відомий український стронгмен Василь Вірастюк має величезну аудиторію шанувальників з якими активно ділиться цікавими публікаціями в соцмережі Instagram. Цього разу спортсмен вирішив похвалитися новим рекордом.

Василь Вірастюк опублікував коротке відео і похвалився, що встановив новий рекорд.

На опублікованому відео можна побачити Василя Вірастюка, який сидить за столом і підписує плакати з власною фотографією. При цьому плакати відкладає в сторону сторонній чоловік, а поруч стоїть телефон на якому включений таймер.

У підписі до публікації Василь Вірастюк розповів, що встановив новий рекорд і підписав 50 плакатів за 3 хвилини 24,63 секунди.

"Cьогодні мною встановлено новий (поки неофіційний) РЕКОРД миру, України, Івано-Франківської області, Надвірнянської ОТГ, виборчого округу ном.87..Підписав 50-ть плакатів за 03 хвилини 24, 63 секунди. Відчуваю що можу ще більше і ще швидше підписати " - написав Василь Вірастюк.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Публікація Василя Вірастюка: Instagram
Публікація Василя Вірастюка: Instagram
Публікація Василя Вірастюка: Instagram

Нагадаємо, що "пухнаста" Настя Каменських похвалилася пружними формами в прозорому халатику

Як повідомляв портал "Знай.uа", українці обирають для Лесі Нікітюк найгарячіший купальник: "Вона богиня"

Також, "Знай.uа" писав, що 50-річна Ірина Білик заявила про роман з шейхом: "Була пропозиція"