Відома альпіністка з Франківська Христина Мохнацька готується до підкорення Евересту. Про це повідомили в репортажі ТСН.

Не так давно Христина Мохнацька підкорила найбільший вулкан у світі Охос-Дель-Саладо висотою 6893 метри і тепер готується до підкорення Евересту. Примітно, що вершину альпіністка готується підкорити без кисневих балонів. Таке сходження зробили лише кілька жінок у світі.

Христина ходить в гори вже 10 років, а в старших класах школи лікарі встановили їй інвалідність через хворобу ніг. Не дивлячись на це вона відмовилася від операції і за допомогою важких тренувань йшла до своєї мрії.

Христина Мохнацька, фото: Facebook
Христина Мохнацька, фото: Facebook
Христина Мохнацька, фото: Facebook

"Хочу довести, що жінки не слабкі" - каже Христина Мохнацька.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

До сходження на Еверест Христина готується 24 години на добу. Вдень вона проводить час у горах, а ввечері вирушає на тренування до найсильнішої людини Прикарпаття Володимира Піндуса.

Нагадаємо, що Наташа з рекордними сідницями затьмарила тверк Cardi B посеред класної кімнати

Як повідомляв портал "Знай.uа", Українка без рук показала ледачим "господиням", що можна творити, коли хочеш: "Вишиваю і роблю татуаж..."

Також, "Знай.uа" писав, ледь губи не відпали: пара встановила рекорд найдовшого в світі поцілунку в 30 годин