В Україні на двох округах почалися довибори до Верховної Ради України.
Про це повідомляє Центральна виборча комісія.
Так, стало відомо, що в неділю 28 березня 2021 року, на двох одномандатних виборчих округах почалися довибори до Верховної Ради України. Голосування проходить на окрузі №87 в Івано-Франківській області та окрузі №50 в Донецькій області.

Вибори, фото ілюстративне: Країна
Вибори, фото ілюстративне: Країна

Варто зазначити, що виборчі дільниці відкрилися о 08:00 і закриються о 20:00. Голосування проходить на 112 виборчих дільницях на окрузі №50 та на 117 дільницях на окрузі №87. Результати будуть встановлені не пізніше ніж 12 квітня.

На окрузі № 87 балотуються колишній директор туристичного комплексу "Буковель" Олександр Шевченко, спортсмен Василь Вірастюк (від" Слуги народу") та представник ВО "Свобода" Руслан Кошулинський.

На окрузі №50 в Донецькій області від "європейської солідарності" балотуються волонтер і лікар Юлія Кузьменко і голова Покровської районної державної адміністрації Андрій Бондаренко.

Нагадаємо, Зеленський ініціював нові карантинні виплати - скільки отримають українці

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua , Зеленський приєднав Україну до Міжамериканської Конвенції: навіщо це потрібно

Також Знай.ua писав, Володимир Зеленський показав, що чекає на Україну: "Майбутнє..."