Відома українська телеведуча Леся Нікітюк часто ділиться з фанатами цікавими моментами та історіями з життя в соцмережі Instagram. На цей раз зірка вирішила розповісти кілька курйозних випадків, які сталися з нею в спілкуванні з кіньми.

Леся Нікітюк опублікувала нові знімки і розповіла про стосунки з кіньми.

На опублікованому фото можна побачити Лесю Нікітюк, позує поруч з конем білого кольору в довгій червоній сукні з довгими рукавами і глибоким декольте.

Публікація Лесі Нікітюк: Instagram
Публікація Лесі Нікітюк: Instagram
Публікація Лесі Нікітюк: Instagram

У підписі до публікації зірка розповіла, що стосунки з кіньми у неї завжди складалися не кращим чином. Також вона додала, що дані фото були зроблені в Єгипті.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

"Якби ви знали, як я боюся коней...особливо коли стою ззаду. У 15 рочків, осідлала Я коня, а той Мене скинув! У 18 рочків, годувала кобилу яблучком, та, мало не відгризла мені руку. Далі була невелика пауза в моєму спілкуванні з кіньми. У 25 в Болівії, кінь біг за мною, я вже думала рити нору і ховатися. Коротше на цьому фото в Єгипті в готелі @rixospremiummagawish мені довелося хряпнути шампанського "щоб мати такий невимушений вигляд"" - написала Леся Нікітюк.

Публікація Лесі Нікітюк: Instagram
Публікація Лесі Нікітюк: Instagram
Публікація Лесі Нікітюк: Instagram

Нагадаємо, що скромниця Аліна Гросу обтягнула сідниці латексом: жива троянда з "Маски"

Як повідомляв портал "Знай.uа", горда Ольга Фреймут відважила дзвінкий ляпас хейтерам: "З мене ніколи не вийде село"

Також, "Знай.uа" писав, що Оля Полякова показала "другого" чоловіка, українці ошаліли: "Які ви гарні"