Спроби провладної партії вплинути на результати виборів до ВР у 87-му окрузі на користь свого кандидата негативно вплинуть на її рейтинги – заявила політолог Олександра Решмеділова у коментарі до статті «Чому досі не порахували голоси виборців на Прикарпатті?».

«Слуга народу» явно втрачає електорат, їм уже не так вірять, як раніше. Якщо вони почнуть «ламати» ситуацію таким чином, це тільки прискорить падіння рейтингу. Це вже виглядає, як невпевненість, вони зубами чіпляються за владу і заради неї готові багато на що.

Насторожують та викликають подив і заяви Вірастюка та Корнієнка, що вони захищатимуть результат.

Від кого захищатимуть? Завжди фальсифікаціями займалася більше влада, тому що у неї є для цього адмінресурс, правоохоронні органи та інші способи тиску на членів комісій», – зазначила Олександра Решмеділова.

Як йдеться в статті, за дві доби окружна комісія опрацювала лише 65% протоколів.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Як пише УНН посилаючись на слова членів дільничних комісій, підрахунок затримується через те, що ОВК приймає тільки ті протоколи, де перемагає Вірастюк або Кошулинський, всі інші відправляють на уточнення та перевірку.

За даними ОВК, поки з невеликим відривом від Руслана Кошулинського від «Свободи» та Олександра Шевченка від «ЗА МАЙБУТНЄ» лідирує кандидат від «Слуги народу» Василь Вірастюк. Хоча за екзит-полом Соціологічної групи «Рейтинг», який проводився в день виборів, перемогу здобув Шевченко, йдеться в статті.

Нагадаємо, довибори до парламенту на Прикарпатті, в окрузі № 87, завершилися 28 березня, але результати не оприлюднили досі, процес підрахунку заблокований спочатку через «мінування» приміщення, на даний момент ОВК не може зібрати кворум. Відсутній, зокрема, представник «Слуги народу», а голова ОВК другий день не виходить не зв'язок.