У Франківську по вулиці Марійки Підгірянки інспектори муніципальнох варти виявили чоловіка без свідомості - він лежав на землі біля паркану, поки байдужі перехожі проходили повз.

Подробиці порятунку повідомляє Муніципальна інспекція Івано-Франківська.

"Інспектори надали домедичну допомогу – помістили його в безпечне бокове положення та спробували привести до тями. На жаль їм це не вдалося, тож довелось викликати карету швидкої медичної допомоги, яка відправила чоловіка до медичного закладу",– йдеться у повідомленні.

У Франківську виявили чоловіка без свідомості, фото: Муніципальна інспекція Івано-Франківська

Наразі чоловік перебуває в лікарні і почувається задовільно, однак попередній діагноз медики встановлять після досліджень стану здоров'я постраждалого.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Тим часом муніципали звертаються до містян з проханням не бути байдужими і повідомляти про такі випадки поліції, адже активна громадянська позиція може врятувати не одне людське життя.

Нагадаємо, у Франківську на місцевому Локомотиворемонтному заводі скоро з'явиться ще один вид продукції: тут спробують реалізувати громадську еко-ініціативу.

Також Знай.uа писав, що на Закарпатті запрацювала перша станція переробки пластику.

Крім того, у Києві з'явилися нові контейнери для сортування сміття.