Кішки часто дивують людей нестандартною поведінкою і господарі із задоволенням знімають їх на відео. На цей раз, на порталі "Рідус"опублікували відео, де показали, як кішка захищає телефон господині.

У соцмережах з'явилося відео, де кішка не дає чоловікові взяти телефон господині.

На опублікованому відео можна побачити пухнасту Перську кішку чорного кольору, яка сидить біля мобільного телефону. При цьому до телефону тягнеться чоловіча рука, але кішка не дає йому нічого зробити. Вона починає показувати агресію, гарчить і б'є лапою по руці.

У підписі на відео автор описав ситуацію і розповів, чому кішка так поводиться.

"Коли чоловік намагається взяти мій телефон" - зазначено у відео.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

кішка захистила телефон господині, кадр з відео: ridus.ru

Користувачі Мережі не могли пройти повз такого відео і залишили безліч відгуків в коментарях.

"З такою кішкою і пароль не потрібен.", "Не дарма годують котейку!", "Правильно, нічого чіпати особисте.", "Мені потрібна така кішка, щоб берегла мене від соцмереж." - написали користувачі в коментарях.

Нагадаємо, що небайдужі українці прихистили самотнього лебедя: чарівний будиночок на воді

Як повідомляв портал "Знай.uа", пес-рецидивіст п'ять разів намагався поцупити фіолетового єдинорога: причина доведе вас до сліз

Також, "Знай.uа" писав, що Харківський депутат задекларував "кісулю" замість мільйонів