Перший день квітня потішив українців ідеальною весняною погодою. Однак синоптики кажуть, що це ненадовго - і вже сьогодні, 2 квітня, ми спостерігаємо за вікном похмуру погоду і дощі. На жаль, ця картинка затримається на декілька днів по всій території України. До понеділка - можливі навіть нічні морози, до трьох градусів нижче нуля.

Прогноз погоди на 2 квітня, фото: Главком
Прогноз погоди на 2 квітня, фото: Главком

Про "температурні пастки" квітневої стихії розповіла синоптик Олександра Хала в сюжеті ТСН.

У п'ятницю, 2 квітня, погода зіпсується: повітря охолоне до 8-10 градусів.

"Найближчої ночі опади і також зниження температури буде відчутним на заході України. Потім поступово в п'ятницю ця холодна повітряна маса буде заповнювати і решту території України. Беріть до уваги, що дощитиме у нас завтра практично по всій території України", - каже синоптик Українського гідрометцентру Олександра Хала.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою
Показати ще

Україну накрив холодний циклон, фото з вільних джерел

Прохолодна тенденція буде зберігатися і вихідними, і наступного тижня. Місцями можливі дощі та грози.

"У понеділок та вівторок ще досить прохолодні ночі будуть. Навіть близько нуля, в Карпатах ще може випадати мокрий сніг. Але загалом для гірського району це є типовим", - додає Олександра Хала.

Нагадаємо, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.

Як повідомляв Знай.ua, мороз взяв у полон Ніагарський водоспад, такого люди не бачили майже 200 років: доторкнися до історії.

Також Знай.ua писав, прогноз погоди на 2021: українців чекає літо в травні і зима на контрасті.