Народний депутат України від Партії "Слуга народу" переплутав Прикарпаття із Закарпаттям і вимагав, щоб кандидат на довиборах від опонентів став на коліна. Про це стало відомо з трансляції руху "Чесно" на сторінці в соцмережі Facebook.

31 березня близько двох десятків нардепів від "Слуги народу" вирушили в Івано-Франківську область, де влаштували акцію на підтримку кандидата на довиборах до Верховної ради Василя Вірастюка. Їхні опоненти з партії "За майбутнє" потроїли акцію у відповідь на підтримку свого кандидата Олександра Шевченка.

Нардепи багато разів заходили на ОВК, де намагалися проконтролювати відновлення підрахунку голосів, який був заблокований дві доби.

Під час чергового нічного візиту Микола Тищенко виступив перед членами комісії та іншими присутніми з промовою, в якій переплутав регіони і назвав Прикарпаття Закарпаттям.

"Ми обурені. Тому що це ... сепаратизму в Закарпатті! Це ганьба! Це повалення конституційної влади! Я особисто говорю про це " - сказав Микола Тищенко.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України
Показати ще

Микола Тищенко, кадр з відео: Facebook Чесно
Микола Тищенко, кадр з відео: Facebook Чесно
Микола Тищенко, кадр з відео: Facebook Чесно

Водночас члени комісії просили нардепів піти і заперечили з приводу непрвільної назви регіону. Однак Микола Тищенко не став на це реагувати і продовжив промову.

Крім цього депутат дозволив собі агресивні висловлювання в бік кандидата Олександра Шевченка і вимагав, щоб той став на коліна.

"Будь ласка, нехай вибачиться! На коліна! На коліна треба покласти! На коліна перед громадою" - кричав Микола Тищенко.

Після цього Тищенко вступив у перепалку з присутніми журналістами, вимагав від них посвідчення і говорив на підвищених тонах. Також він підкреслював, що є народним депутатом і показував власне посвідчення.

Нагадаємо, що Олександр Шевченко заявив про фальсифікацію виборів на 87-му окрузі

Як повідомляв портал "Знай.uа", Ягун розповів, на яких засадах має надаватися доступ до державної таємниці

Також, "Знай.uа" писав, що силовики оточили будівлю ОВК на Прикарпатті. Кандидати заявляють про фальсифікації