На днях в мережі з'явився перший благодійний сингл "Hunger of the Beast", записаний метал-гуртом Cattera.

Очолює музичний гурт кіт на прізвисько Рупе-Шакір. Раніше він був звичайним вуличним котом, поки не потрапив до притулку Whiskers-A-GoGo. Звідти його забрала продакт-менеджер Fearless Records Анна Мрзіглокі.

Власниця кота побачила в свого вихованця прихований талант. Вона зрозуміла, що її кіт повинен очолювати метал-групу. Отримані гроші спрямують у волонтерську організацію з порятунку кішок, а саме в Whiskers-A-GoGo.

Тим часом у Києві кіт отримав звання майора. Як повідомляється, кота на прізвисько Чівас в один зі столичних підрозділів ДСНС приніс начальник частини Арчі Моркотенко. Чоловік підібрав кошеня в під'їзді, куди його підкинули невідомі, і приніс до себе на роботу.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Нагадаємо, що українські полярники розбудили гігантських красенів-неймовірні кадри прямо зі станції " Академік Вернадський"

Як повідомляв портал "Знай.uа", скандальний харківський ринок "Барабашово" окупували кози- " зжерли чийсь віник"

Також, "Знай.uа" писав, що прогулянка страуса українською дорогою сполошила водіїв: "як вдома"