Рекордсменка з найдовшими нігтями в світі вирішила зрізати свою головну принаду. Про це повідомили на порталі Книги рекордів Гіннеса.

Американка аяна Вільямс з Х'юстона, штат Техас, є володаркою найдовших нігтів у світі. Вперше її внесли в Книгу рекордів Гінеєса в 2018 році. Тоді довжина її нігтів становила 518 сантиметрів.

Пізніше аяна Вільямс побила власний рекорд з довжиною нігтів в 733,55 сантиметра.

Такі нігті створювали незручності в повсякденному житті, але американка не зупинялася. В цілому, вона витратила на відрощування нігтів майже 30 років.

Аяна Вільямс, фото: guinnessworldrecords.com
Аяна Вільямс, фото: guinnessworldrecords.com
Аяна Вільямс, фото: guinnessworldrecords.com

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років
Показати ще

Не так давно Аяна вирішила, що потрібно прощатися з нігтями. Вона вирушила в клініку Trinity Vista Dermatology, де доктор Еллісон Рідінджер заміряла рекордні нігті в останній раз і зістригла їх за допомогою циркулярного леза.

"Я відрощувала нігті ось уже кілька десятиліть. Я готова до нового життя. Я знаю, що буду сумувати за ними, але це саме той час – їм потрібно йти" - поділилася враженнями Аяна Вільямс.

Нагадаємо, що Харківська патрульна встановила скажений рекорд України: Вірастюк відпочиває

Як повідомляв портал "Знай.uа", Українка з 15-м розміром грудей Міла Кузнєцова поділилася дуже особистим: тест показав...

Також, "Знай.uа" писав, що легендарний спортсмен - рекордсмен без ніг подарував надію хлопчикові з протезом