Івано-Франківськ може перейти в "жовту зону" карантину. Про це повідомив головний санітарний лікар країни Віктор Ляшко в ефірі каналу "Україна 24".

Віктор Ляшко заявив, що з 10 квітня Івано-Франківська область може перейти в "жовту зону" карантину. Також карантин послаблять і в Закарпатській області.

"Івано-Франківська область, швидше за все, завтра буде виведена з" червоного " рівня. Вони досягли показників, які дозволяють перевести їх в "жовту" зону. Закарпатська область - через день-два також вийде з "червоного" рівня. Тобто ми бачимо стабілізацію процесу на заході країни" - сказав Віктор Ляшко.

Віктор Ляшко, фото: РБК-Україна
Віктор Ляшко, фото: РБК-Україна

При цьому Віктор Ляшко підкреслив, що вихід регіонів на показники необхідні для переходу в "жовту зону" карантину в середньому займає 3-4 тижні.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Варто відзначити, що Івано-Франківська область ще не вийшла з "червоної зони", однак у зв'язку з поліпшенням показників комісія ТЕБ і НС послабила деякі заходи карантину.

За останню добу на Прикарпатті зафіксували 274 нових випадки захворювання коронавірусом, а також 17 летальних випадків.

Івано-Франківськ, кадр з відео, зображення ілюстративне: YouTube
Івано-Франківськ, кадр з відео, зображення ілюстративне: YouTube

Нагадаємо, що харківські маршрутки подорожчали на локдауні: повний список

Як повідомляв портал "Знай.uа", Кличко закликав закрити на локдаун всю Україну слідом за Києвом

Також, "Знай.uа" писав, що весна взула в Берці тисячі львів'ян на карантині: служу народу України