Відома українська співачка Ірина Федишин має величезну аудиторію шанувальників у соцмережі Instagram з якими активно ділиться цікавими публікаціями. Цього разу зірка показала як займається танцями.

Ірина Федишин опублікувала відео для соцмережі TikTok, де показала як танцює з відомою українською танцівницею Оленою Шоптенко.

На опублікованому відео можна побачити Олену Шоптенко в кофтині кольору хакі, синіх джинсах кльош і чорних черевиках, а також Ірину Федишин в чорній кофтині, синіх коротких джинсах і білих кросівках.

На початку відео підставлений фрагмент з шоу "Танці з зірками", де диктор оголошує початок програми. Після цього починає грати запальна музика під яку Ірина Федишин та Олена Шоптенко синхронно танцюють.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"
Показати ще

У підписі до публікації Ірина Федишин розповіла, що зустріла Олену Шоптенко на зйомках.

"Сьогодні на зйомках з прекрасною, талановитою і дуже щирою дівчиною" - написала Ірина Федишин.

Публікація Ірини Федишин: Instagram
Публікація Ірини Федишин: Instagram
Публікація Ірини Федишин: Instagram

Нагадаємо, що дружина Дзідзьо Slavia заговорила про обійми коханого: "мрії збуваються"

Як повідомляв портал "Знай.uа", скандал на шоу "Маска": Злата Огневич у костюмі Сонця розгнівала українців

Також, "Знай.uа" писав, що Аліна Гросу вся в чорному різко змінила зовнішність: "Виходячи з ваших смаків"