В понеділок, 12 квітня, на Чернігівщині від коронавірусу вилікувався 100-річний мешканець Великого Устя Сосницької громади.

З 1 квітня Іван Давиденко знаходився у Менській районній лікарні, повідомляє Суспільне.

"Виписаний з негативним ПЛР. О 16:00 прийшов негативний ПЛР, о 16:20 чоловік пішов додому. Це просто так потрібно любити життя. Розумна людина, оптиміст, розумів свій стан, виконував всі розпорядження, без фокусів. Подякував за те, що ми йому допомогли та пішов додому", - розповів медичний директор з лікувальної роботи Володимир Салій.

Також у Шепетівці, що на Хмельниччині, довгожителька святкує свій ювілей. Надії Остаповні виповнилося 100 років. Таким чином, повідомляється, що відзначила свої сто років жінка в середу, 20 січня.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", 100-річна закарпатка пережила Сталіна і Гітлера і посміхнулася українцям: "Молитва і добрі справи"

Також, "Знай.ua" писав, що чернівчанка відсвяткувала столітній ювілей-пережила дві війни і бачила зміну епох