У вівторок, 13 квітня, на Прикарпатті мешканка смт Брошнів-Осада святкувала визначну дату - Ганні Михайлівні Дулябі виповнилося 95 років.

Про це повідомили у Брошнів-Осадській територіальній громаді.

Із цією визначною датою ювілярку привітали представники місцевої влади – заступник голови Брошнів-Осадської територіальної громади Володимир Степаненко та секретар селищної ради Лілія Козаровська.

Довгожительці вручили квіти, грошову премію та адресували теплі вітання.
Тим часом мешканці Чорткова Євгенії Шумці виповнилося 100 років. Попри поважний вік, жінка й досі напам'ять читає вірші українською та польською мовами, дещо пише сама. Тернополянка пережила польську окупацію та Другу світову.

Також у Шепетівці, що на Хмельниччині, довгожителька святкує свій ювілей. Надії Остаповні виповнилося 100 років. Таким чином, повідомляється, що відзначила свої сто років жінка в середу, 20 січня.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", 100-річна закарпатка пережила Сталіна і Гітлера і посміхнулася українцям: "Молитва і добрі справи"

Також, "Знай.ua" писав, що чернівчанка відсвяткувала столітній ювілей-пережила дві війни і бачила зміну епох