У Івано-Франківську зупинилося серце письменника та викладача Прикарпатського національного університету Ігоря Макарука.

Про це повідомляє "Галицький кореспондент".

Так, стало відомо, що у середу, 14 квітня в Івано-Франківську помер викладач і письменник Ігор Макарук. Зазначимо, що напередодні чоловік повідомив, що знаходиться в реанімації та попросив про молитву.

Помер Ігор Макарук, фото з фейсбук
Помер Ігор Макарук, фото з фейсбук

"В РЕАНІМАЦІЇ, тому колеги і друзі не можу відповісти на ваші дзвінки. За нагоди, прошу вибачення, якщо колись, можливо, когось образив. Буду вдячний за молитву. Якщо щось, то запам’ятайте мене таким… з повагою Ігор Макарук, – написав він на своїй сторінці.

Популярні новини зараз
Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Абонентам Київстар та Vodafone дали важливі інструкції: інакше вигідного тарифу не бачити Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Варто зазначити, що Ігор Макарук народився на Хмельниччині, згодом працював у Рівному, втілював освітню реформу в одному з вишів Івано-Франківська.

Він працював провідним фахівцем з питань ліцензування і акредитації Прикарпатського національного університету ім. Стефаника, а у вільний час досліджував історію за документами з архівів і писав історичні романи.

Наразі про дату та місце прощання з викладачем і письменником Ігорем Макаруком нічого не відомо, про це повідомлять згодом.

Раніше у віці 92 років помер Костянтин Шаша-народний артист України. У віці 92 років помер Костянтин Шаша - народний артист України.

Нагадаємо на Буковині відійшов у вічність голова обласної організації партії "Наш край" Микола Романюк, який був народним депутатом від Партії регіонів.

Портал Знай писав про те, що у Харкові від коронавірус помер легендарний і геніальний хірург:"на його рахунку сотні врятованих життів".