Незабаром в Івано-Франківську відкриють перший ресторан популярної мережі "McDonalds".
Про це повідомляє "Кurs".
Так, стало відомо, що у суботу 17 квітня компанія "McDonalds" відкриє перший ресторан в Івано-Франківську. Зазначимо, що заклад працюватиме на вулиці Миколайчука, 2, біля торгового центру “Арсен”.

"McDonalds",  скріншот із фото
"McDonalds", скріншот із фото

Що цікаво, в Івано-Франківську "McDonalds" буде працювати по-новому та з сучасним дизайном. Також буде передбачений МакДрайв

"Формат “по-новому” передбачає новий принцип роботи касової зони, термінали самообслуговування, обслуговування за столиками, новий принцип роботи кухні, експерта з гігієни та гостинності в залі, що відповідатиме за безпеку та комфорт клієнтів у закладі", – повідомили у пресслужбі компанії.

Варто зазначити, що компанія "McDonalds" планує створити приблизно 100 робочих місць в Івано-Франківську.

Раніше повідомляли, "скотовозка" за 7 гривень: українські маршрутки розвалюються на ходу, пасажири зняли жахіття всередині салону.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа, картопля по 18 гривень, буряк - по 7? Українці приголомшені цінами в супермаркеті, борщ обійдеться дорого.

Знай.uа писав, у популярному супермаркеті українці натрапили на "живе" борошно: метелики, личинки і відходи в подарунок.