В Івано-Франківську відкрився перший Mcdonald's. Безліч городян вирішили відвідати заклад в цей день через що утворився великий натовп. При цьому люди абсолютно не дотримувалися соціальної дистанції, забувши про пандемію.
Про це повідомляє телеграм-канал "Україна зараз".
Так, стало відомо, що в Івано-Франківську нещодавно відкрився перший в місті ресторан мережі Mcdonald's. Через безліч бажаючих протестувати новий заклад виникли черги і пробки.

Фото: "Україна Зараз"
Фото: "Україна Зараз"

Варто відзначити, що містяни не дотримувалися соціальної дистанції.

"Зрозуміло, що правила безпеки і карантинні норми дотримувалися так собі... У компанії Mcdonald's вже відреагували на ситуацію. Там закликали відвідувачів відкласти візит на інший день, щоб уникнути скупчення людей", - сказано в повідомленні телеграм-каналу "Україна зараз".

Скріншот допису
Скріншот допису

Нагадаємо, раніше Сovid-19 в Україні відійшов від рекордів, у медиків є час спокійно вдихнути-МОЗ оновив статистику на 10 квітня

Як повідомляє портал Знай якою має бути маска для ефективного захисту від вірусу: думка медика

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Також Знай писав, що пандемія covid-19 в Україні набирає обертів: МОЗ назвало кандидатів на "червону" зону карантину