Відома українська телеведуча Леся Нікітюк має величезну аудиторію шанувальників у соцмережі Instagram з якими активно ділиться цікавими публікаціями. Цього разу зірка показала, як готувалася до ефіру пародійного шоу "Ліпсінк батл" на каналі "1+1".

Леся Нікітюк опублікувала знімок в образі Народної артистки України Раїси Кириченко і розповіла, як проходила підготовка до ефіру.

На опублікованому фото можна побачити Лесю Нікітюк в довгій білій сукні з орнаментами квітів і червоній накидці, а також з перукою який повторює зачіску Раїси Кириченко.

Публікація Лесі Нікітюк: Instagram
Публікація Лесі Нікітюк: Instagram
Публікація Лесі Нікітюк: Instagram

До публікації Леся Нікітюк додала відео, де показана частина її виступу на шоу "Ліпсінк батл" з піснею Раїси Кириченко під назвою" Пане полковнику", а також частина підготовки до ефіру. Так, можна побачити, що крім перуки і вбрання телеведучої встановили штучний бюст і стегна щоб домогтися більше схожості зі співачкою.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Нагадаємо, що Лорак показала пружні сідниці в купальнику на радість Лазарєву: "Так люблю"

Як повідомляв портал "Знай.uа", абсолютно оголена Ольга Сумська потрясла Українців: "Це занадто!"

Також, "Знай.uа" писав, що Тіна Кароль перетворилася на Барбі і знайшла свого Кена, ним виявився Потап