Відома українська телеведуча Соломія Вітвіцька запідозрила, що соціальна мережа Facebook стежить за нею. Про це вона розповіла своїм фанатам у сторіз, розміщених в Instagram.

Соломія показала свою персональну сторінку, на якій їй пропонують послуги зі складання персонального безкоштовного любовного гороскопу. Зокрема, пропонується дізнатися, чи вийде вона заміж у 2021 році.

«Facebook точно за мною стежить. Невже хтось у таке вірить?», - запитала Вітвіцька у фанатів.

Зазначимо, що Соломія Вітвіцька зовсім недавно пережила розлучення із чоловіком. За словами колишнього подружжя, їм вдалося залишитися друзями, не зважаючи на всі протилежності. Відтоді фанати не втомлюються натякати красуні-телеведучій, що час загоює душевні рани, і ніколи не пізно спробувати себе в нових стосунках.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Нагадаємо, раніше Марічка Падалко розповіла, як заразилася коронавірусом вся її сім'я.

Також "Знай.ua" писав, що Соломія Вітвіцька поділилася радісною звісткою про Марічку Падалко: "Одужала, повертається до роботи"