У Франківську розшукують безвісти зниклу неповнолітню дівчину, яка вийшла з дому та не повернулася.
Про це повідомили на сторінці Ювенальної превенції Прикарпаття.
Так, стало відомо, що в Івано-Франківську розшукують неповнолітню Олійник Діану Романівну. Відомо, що дівчина 2006 року народженні у неділю, 25 квітня, близько 17 год вийшла з дому не повернулася. Наразі про її місцеперебування нічого не відомо. Телефон зниклої відімкнений.

Олійник Діана, фото Національної поліції
Олійник Діана, фото Національної поліції

Особливі прикмети зниклої: зріст 160 см, худорлявої статури, волосся русяве довжиною до плечей, очі голубі. На момент зникненні дівчина буля одягнута в куртку салатового кольору, чорні лосини та білі кросівки. При собі мала рюкзак сірого кольору.
Уважно придивіться, до фото, якщо ви бачили цю дівчину чи знаєте щось про її місцеперебування, то прохання повідомити про це на спеціальну лінію 102 або інформувати відділ ювенальної превенції УПД ГУНП в Івано-Франківській області за телефонами: (0342) 79-03-23, 0980155424. Важлива будь-яка інформація, адже на кону життя та здоров'я дівчини.

Олійник Діана, фото Національної поліції
Олійник Діана, фото Національної поліції

Нагадаємо, що у Києві поліцейські знайшли хлопчика, який сам гуляв містом, поки мати випивала. 10-річна дитина стояла на морозі і не могла повернуться додому.

Як повідомляв портал Знай.ua, розшукують безвісти зниклого літнього чоловіка. Востаннє киянина Волинця Дмитра Марковича, 1949 року народження, бачили ще 13 січня 2021 року.