Популярна українська телеведуча Леся Нікітюк нагадала українцям про Чорнобильську трагедію, якій 26 квітня виповнюється 35 років - саме тоді всі дізналися про маленьке містечко Чорнобиль, вибух смертоносного реактора в якому прогримів на весь світ.

Дописом про Чорнобильську трагедію зірка поділилася на своїй сторінці у Іnstagram.

"Сьогодні печальний день( 35 років із моменту трагічних подій на Чорнобильській АЕС. Аварії, яка призвела до однієї із найбільших техногенних та екологічних катастроф в історії людства. Аварія перетворила територію довкола станції на зону відчуження. Катастрофа позбавила домівок тисячі людей. Трагедія забрала та покалічила людські невинні життя", - написала Леся Нікітюк.

Леся Нікітюк про Чорнобильську трагедію, Іnstagram

"Я працюю на ЧАЕС і саме в цей, день 7 років тому, народилась моя донечка", "Ця страшна трагедія стала випробуванням для всіх! Територія яка вважалась мертвою, квітне усіма барвами та заселяється тепер різноманітними видами фауни. Життя триває", "Сумуємо і пам'ятаємо🙌❤️Виною всьому місцева влада", "Чорнобиль- це спадщина радянської системи управління, брехні та приховування реальних фактів", - пишуть схвильовані українці у коментарях під публікацією.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Нагадаємо, Леся Нікітюк зізналася Сергію Притулі, з ким у неї були стосунки: "Прокурор"

Як повідомляв "Знай.ua", Леся Нікітюк потрясла попою прямо на камеру: "Як важко бути багатою"

Знай.ua писав, напівгола Нікітюк "нанюхалася" і перетворилася на гейшу. Леся позує під гілками квітучої сакури. Зірка одягнена в чорний спортивний топ, спортивні лосини і великий блакитний піджак.