Молода дружина відомого українського співака Віктора Павліка Катерина Реп'яхова останнім часом активно взялася за розвиток свого блогу. Саме тому дівчина часто публікує в Instagram нові світлини та ділиться подробицями з життя та своєї вагітності.
До того ж у розділі stories Катерина показує своє повсякденне життя і ділиться з підписниками ледь не всім. Цього разу дівчина показала, чим її годує зірковий чоловік Віктор Павлік. Катерина Реп'яхова показала, як чоловік варить для неї хінкалі. Таким чином артист вирішив потурбуватися про свою вагітну дружину.

Скріншот stories
Скріншот stories

"Доброго ранку", - так Катерина Реп'яхова підписала оприлюднені кадри.

Скріншот stories
Скріншот stories

Варто нагадати, що раніше вагітна дружина Віктора Павліка показала, як привчає чоловіка до ролі татуся. Катерина Реп'яхова показала, як вони разом з чоловіком готуються до майбутнього поповнення.
Дружина Павліка показала, як чоловік замінює наматрацник на їхньому ліжку. Адже незабаром у них з'явиться малюк і потрібно, щоб наматрацник не промокав.

Скріншот stories
Скріншот stories

Нагадаємо, що вагітна дружина Віктора Павлика Катя Реп'яхова загуляла по ресторанах, забувши про карантин: "ніби не в Україні".

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, Віктор Павлік заявив, що в старості його буде утримувати Молода дружина.

Також Знай.ua писав, що Катерина Реп'яхова показала турботу Віктора Палика. Це ліки, які Віктор Павлік купив для своїх дітей і онуків коли був на відпочинку в Єгипті і зараз вони знадобилися.