В Івано-Франківську видалася весела ніч: переляканий хлопець викликав поліцію та рятувальників, бо його 22-річна дівчина не могла самостійно вибратися з річки.

Молоді люди відпочивали на березі, аж раптом обоє шубовстнулись у воду. Течія виявилася стрімкою і за секунди віднесла дівчину на середину річки, де вона змогла зачепитися за коряку. Хлопець зумів видертися на берег та подзвонив правоохоронцям, йдеться в сюжеті ТСН.

У темряві, по пояс у холодній воді, копи ледве знайшли потерпілу. Та настільки замерзла, що не могла поворухнутися. На допомогу прибули й рятувальники - і за допомогою спеціального обладнання витягли дівчину на берег.

Варто зазначити, що українські рятувальник також небайдужі до вусатим товаришам. Так, один з бійців ДСНС врятував кошеня від голодної смерті після чого прибудував у себе на базі. Колеги вирішили не залишати кота без почестей, організувавши йому власне місце і навіть рятувальну форму.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Нагадаємо, що вибух газу зруйнував будинок дощенту, люди стрибали з вікон: 2-місячна крихта дивом вижила під завалами.

Як повідомляв портал Знай.uа, подружжя в погонах витягли старого з палаючої квартири:"ризикували своїми життями".

Також Знай.uа писав, що рятувальники заради пухнастих носиків залазили на височенні дерева і в глибокі колодязі: куди завело їх цікавість.