Відомий український телеведучий, зірка тревел-шоу "Світ навиворіт" Дмитро Комаров анонсував новий проект під назвою "Подорожуй Україною", в якому він об'їздить найкрутіші місця Батьківщини.

У розділі Сторіс на своїй сторінці в Instagram Комаров виклав шматочок відео з нового випуску, вихід якого запланували на 9 травня.

Зазначимо, що Дмитро Комаров підготував цей проект спеціально до 30-річчя Незалежності України.

Раніше Комаров на своїй сторінці в Instagram зазначив, що спеціально для глядачів вони зробили яскраву нарізку найкрасивіших місць України.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Неймовірні куточки, фантастична природа і неземна краса. І це – лише мала частина того, що ми зняли. Найкраще – попереду!" - написав телеведучий.

Нагадаємо, Дмитро Комаров зі "Світу навиворіт" виявився майстром незграбності: "Такий незворушний".

Як повідомляв портал Знай.uа, Дмитро Комаров заінтригував українців: познайомиться з "людиною-лисицею".

Також портал Знай.uа писав, як Дмитро Комаров зі "Світу навиворіт" підкорив красуню Кучеренко: історія кохання за лаштунками "Танці з зірками".