У Польщі біля міста Гдині над затокою здійнявся величезний водяний смерч.

В соціальних мережах люди викладали фото та відео рідкісного природнього явища, яке за певних обставин може бути смертельно небезпечним. Це сталося у неділю, 25 квітня, в північних районах Гдині, в Косаково і Мехелінке.

Вихор над водою тривав не менше 2-3 хвилин. Поруч з ним також помітили інший, значно менший за перший. Польські експерти підтвердили, що явище на відеозаписах є водяним смерчем.

Нещодавно у селі Рідківці на Буковині очевидці помітили смерч. Вихор пройшовся по центральній вулиці і зник. Також очевидці зняли подію на відео і розмістили ролик в Інтернеті. На опублікованому відео можна побачити смерч кілька метрів у висоту, який рухається по дорозі на зустріч автомобілю. Потім він згортає на узбіччя до дерев і зникає.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

Нагадаємо, що смертоносний ураган залишив тисячі українців без даху над головою: "Будемо жити в руїнах"

Як повідомляв портал "Знай.uа", "смерч" посеред буднів Нагірного Карабаху: Старий вирішив оглянути снаряд

Також, "Знай.uа" писав, що на Закарпатті насувається потужний шторм, запанікували навіть синоптики: "Затопить"