Арсен Мірзоян - популярний український артист, який має досить широку аудиторію шанувальників. Тому співак не стомлюється тішити їх новими хітами та відеороботами. Також Мірзоян досить часто бере участь у різноманітних телешоу.
Цього разу Арсен Мірзоян долучився до особливого музичного подарунка до Великодня. Варто зазначити, що це дійство організував Народний артист України Олександр Пономарьов. Він вирішив зібрати українських зірок аби заспівати особливий піснеспів Великодня "Христос Воскрес".

Арсен Мірзоян, фото з instagram
Арсен Мірзоян, фото з instagram

Що цікаво, у пісноспіві лунатиме 12 мов, навіть та якою говорив Христос - арамейська. Цей унікальний кліп зірки презентують до великодніх свят

"Я, Арсен Мірзоян офіційно нагадую: прем‘єра 1 травня на youtube-каналі Олександра Пономарьова", - зазначив Арсен Мірзоян, опублікувавши світлину зі зйомок.

Арсен Мірзоян, фото з instagram
Арсен Мірзоян, фото з instagram

Варто зазначити, що зйомки музичного подарунка до Великодня проходили під Києвом на тюльпановому полі.

Нагадаємо, Арсен Мірзоян показав скільки змушений намотувати кілометрів щоранку: "Краще пішки"

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Як повідомляв "Знай.ua", напівголий Арсен Мірзоян змусив киян тремтіти: "Як погодка?"

Знай.ua писав, Тоня Матвієнко показала, чим годує Арсена Мірзояна теща: за вуха не відірвати. На одному з кадрів можна побачити кавардак, який влаштували діти в кімнаті – маленькі хулігани розкидали іграшки.