Відомий український співак Віктор Павлік не надто часто тішить своїх фанатів новими світлинами чи подробицями з життя в Instagram. Однак іноді все ж у цій соціальній мережі з'являються нові світлини від Павліка.

Так, цього разу Віктор Павлік розповів своїм фанатам, що долучився до особливого музичного подарунка до Великодня. Варто зазначити, що це дійство організував Народний артист України Олександр Пономарьов.

Віктор Павлік, фото з instagram
Віктор Павлік, фото з instagram


"Знімали кліп. Пасхальний проєкт. Тропар на 12 мовах. Місце унікальне. Добропарк називається", - зазначив Павлік.

Також Віктор Павлік вирішив розповісти своїм підписникам, про іменний сакуровий гай, який зростає під іменами українських зірок.

Віктор Павлік, фото з instagram
Віктор Павлік, фото з instagram

" А це гай сакуровий. Кожен з артистів причепив бірочки зі своїм іменем і тепер дерева будуть рости іменні ))). Це знаходиться по Житомирській трасі десь приблизно 20 чи 25 кілометрів від Києва ліворуч. Дуже гарне місце там гарно відпочивати. А тюльпанів скільки там ого-го", - зазначив Віктор Павлік.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Нагадаємо, що розпатлана Каменських показала, з ким розважається в ліжку без Потапа: "Цілую"

Як повідомляв портал "Знай.uа", Леся Нікітюк "відростила" гігантські груди, і це не силікон: шукає полковника

Також, "Знай.uа" писав, що Лорак показала пружні сідниці в купальнику на радість Лазарєву: "Так люблю"