Юна скрипалька з Івано-Франківська здобула гран-прі на престижному всеукраїнському конкурсі.
Про це повідомляють "Вікна".
Так, стало відомо, що учениця дитячої музичної школи поповнили скарбничку досягнень Калуської громади. Так скрипалька Ірина Левінська здобула Гран-прі ІІІ Всеукраїнського конкурсу виконавців на струнно-смичкових інструментах у номінації "Скрипка". Варто зазначити, що дівчина ходить до восьмого класу.

Ірина Левінська, скріншот із відео
Ірина Левінська, скріншот із відео

Ірина Левінська займається в класі викладачки Галини Пробоїв, а її концертмейстерка — Олена Бережницька. Варто зазначити, що це вже не перше досягнення юної скрипальки, раніше Ірина Левінська стала переможницею вокального конкурсу "Solo Classic" у Києві.

Місцеві жителі зичать талановитій калушанці творчих злетів та натхнення. А також ще більше перемог у різноманітних престижних конкурсах.

Нагадаємо, розумні, сильні і вольові: 10 українок, які вразили світ.

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Також Знай повідомляв, що маленький киянин Коля Мостовий страждає від рідкісної хвороби-синдрому Драве.

Нещодавно Знай писав, що 12-річна маленька українка Кароліна Проценко, яка проживає у США разом зі своєю родиною, встигла прославитися у соцмережах завдяки своєму музичному таланту.