Популярна українська співачка Тоня Матвієнко разом зі своїми колегами долучилася до особливого музичного подарунка до Великодня. Варто зазначити, що ініціатором цього став Народний артист України Олександр Пономарьов.
Найвідоміші українські зірки знялися разом у кліпі та заспівали особливий піснеспів Великодня "Христос Воскрес". Що цікаво, у пісноспіві лунатиме 12 мов, навіть та якою, говорив Христос - арамейська.

Тоня Матвієнко, фото з instagram
Тоня Матвієнко, фото з instagram

Такий подарунок артисти презентують у великодні свята. Таким чином співаки хочуть подарувати українців особливу атмосферу на одне з найголовніших свят православних християн - Великдень.

Тоня Матвієнко, фото з instagram
Тоня Матвієнко, фото з instagram

"Вчора у дендропарку «Добропарк» відбулися зйомки найочікуванішого відео від українських та міжнародних зірок до Великодня «Христос Воскрес!», прем’єра якого запланована напередодні свята Великодня 1 травня на youtube-каналі Олександра Пономарьова", - зазначила Тоня Матвієкно, опублікувавши кадри зі знімального майданчика.

Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян, фото: іnstagram tonya_matvienko
Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян, фото: іnstagram tonya_matvienko

Зйомки музичного кліпу до Великодня проходили під Києвом на тюльпановому полі.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Нагадаємо, Арсен Мірзоян чуттєво привітав Тоню Матвієнко з Днем народження: "Моя королева". Арсен Мірзоян розповів про почуття до Тоні Матвієнко

Як повідомляв портал "Знай.ua", напівголий Арсен Мірзоян змусив киян ловити дрижаки: "Як погодка?". Мірзоян показав, чим займався цілий ранок

Також "Знай.ua" писав, Арсен Мірзоян у фартусі показав, чим годує Тоню Матвієнко: мрія кожної жінки. Тоня Матвієнко показала, як Арсен Мірзоян порається біля плити.