Тяжкохвора 1-річна дівчинка з Одеси виграла укол вартістю понад 2 млн доларів. Цей заповітний укол подарує крихітці шанс на одужання.
Про це повідомляє "Думська".
Маленька Єва Короленко з моменту народження бореться зі спинально-м'язовою атрофією. Дівчинку може врятувати лише укол Zolgensma вартістю - 2,1 млн доларів. І вона незабаром його отримає, адже виграла його у конкурсі.

Єва Короленко бореться зі спинально-м'язовою атрофією
Єва Короленко бореться зі спинально-м'язовою атрофією

Тато дівчинки Олег Короленко розповів, що сім'я подала заявку на участь у конкурсі, щоправда, надією на перемогу вони себе не тішили. Однак, днями вони отримали радісну новину - Єва виграла безкоштовний укол.

"Цей день настав. Хочеться кричати від щастя всім навколо - збір закритий! Ми починаємо писати нову книгу нашого життя. Попереду ще багато праці і роботи. Але тепер ми знаємо, що ми зможемо", - розповів Олег Короленко.

Варто зазначити, що компанія Zolgensma, яка виробляє ці уколи щороку розігрує 100 доз вартісного препарату. У благодійній лотереї участь можуть брати діти віком до 2 років з тих країн, де генотерапія офіційно не схвалена.
На лікування Єви батькам вдалося зібрати 1 млн. доларів, всі ці кошти після уколу батьки збираються передати на лікування інших дітей.

Нагадаємо, що медсестра захотіла виготовити отруту для собак і поплатилася за це: "звертайтеся".

Як повідомляв портал Знай.uа, українські лікарі показали, що діється в лікарнях в період пандемії.

Також Знай.uа писав, що у морзі переплутали тіла померлих: рідні замість батька відспівали незнайому жінку.

Популярні новини зараз
Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще