На Львівщині невідомі вандали на цвинтарі поглумилися над могилами. Зазначимо, що вони розмалювали на кладовищі портрети покійників.
Про акт вандалізму повідомив місцевий житель Микола Сенейко, передає Depo.Львів.
Так, стало відомо, що нещодавно на Львівщині у місті Самборі невідомі поглумилися над могилами. Вандали маркерами розмалювали могили на кладовищі. Варто зазначити, що горе-художники познущалися над п’ятьма могилами. Коли ж стався цей інцидент - невідомо.

Фото: Depo.Львів
Фото: Depo.Львів

“У Самборі на старому кладовищі вандали-“художники” розмалювали портрети на п’ятьох могилах давно померлих. До чого котимось.? Це ж все-таки “робота” живих”, – йдеться у повідомленні.

Фото: Depo.Львів
Фото: Depo.Львів

Місцеві жителі сподіваються, що правоохоронці невдовзі спіймають причетних до цього акту вандалізму. Зазначимо, що якщо ви стали свідками вандалізму, то одразу ж повідомляйте про це на спеціальну лінію “102”.

Фото: Depo.Львів
Фото: Depo.Львів

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, раніше підлітків хочуть карати за алкоголь і тютюн: "дивляться на батьків"

Як повідомляє портал Знай оборзілі малолітки влаштували дикі танці на могилах з камерою: "більше так не будемо"

Також Знай писав, що у Харкові "сині" малолітки побили чоловіка за зауваження: "майбутнє країни підростає"