Популярна українська співачка Ірина Федишин має досить широку армію прихильників. Тому зірка з задоволенням їх тішить новими хітами та відеороботами. Так нещодавно зірка презентувала кліп на авторську пісню "Обійми".

Цього разу у своєму Instagram Федишин поділилася коротенький відео на якому зірка позує у розкішній вечірній сукні. Зазначимо, що цю сукню співачка обрала для презентації свого кліпу на музичному телеканалі М1.

Ірина Федишин, фото з instagram
Ірина Федишин, фото з instagram

Ірина Федишин на відео закружляла у блискучій вечірній сукні чорного кольору з довгим шлейфом та зібрала десятки компліментів від користувачів мережі.

"Супер 😍😍😍", " Красуня🔥🔥🔥🔥👍", " Вауу😍", "Королева", "Супер!", "Вау, який шикарний шлейф. 🔥🔥Іра ❤️", "Ірусяяяя❤️ як же вам личать ці сукні😍😍🔥", " Супер 😍😍😍", - такі коментарі залишили користувачі мережі під відео Ірини Федишин.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів