Відома українська телеведуча Леся Нікітюк має багатомільйонну армію прихильників, тому часто тішить їх появою на різноманітних телешоу.
А щоб бути зі своїми фанатами ще ближчою Нікітюк досить активно веде свою сторінку Instagram, де ділиться новими світлинами, подробицями з життя чи кумедним контентом.
Цього разу Леся Нікітюк вирішила потішити чоловіків та в Instagram у розділі stories опублікувала спокусливе фото з ванни.

Скріншот stories
Скріншот stories

На фото видно, що теледіва вирішила влаштували собі вечір відпочинку, тому напустила гарячу ванну з піною. Для того, щоб створити затишну атмосферу вимкнула світло та запалила ароматичні свічки.
Щоб поділитися з підписниками своїм релакс-вечором Леся Нікітюк сфотографувала свої оголені струнку ніжки у пінній ванні. Це фото точно прийдеться до душі фанатам Нікітюк, особливо чоловікам.

Нагадаємо, весела Леся Нікітюк прикрила оголене тіло булочкою.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що груди Нікітюк ледь не випали з платтячка.

Також портал "Знай.uа" писав, що Леся Нікітюк показала ідеальне тіло в Єгипті, могла б затьмарити Клеопатру

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще