Вже незабаром українці святкуватимуть одне з найголовніших свят для православних вірян - Великдень. До цього свята господині роблять генеральне прибирання у своїх домівках та прикрашають до свята.
Проте в Івано-Франківські місцеві жителі вирішили прикрасити не тільки свої домівки, а й вулиці міста. Так, містяни прийнялися вішати декоративні яйця на дерева. Зокрема дерева на вулиці Незалежності уже на повну вкриті барвистими крашанками.

Скріншот допису
Скріншот допису

"Дерева на Незалежності розцвіли писанками!🥚 Таке великоднє диво могло трапитися тільки в чистий четвер 😇 Сфотографуватися з ним можна біля Стоматологічного корпусу ІФНМУ", - зазначив мер Івано-Франківська Руслан Марцінків у Instagram.

Фото: фейсбук Руслан Марцінків
Фото: фейсбук Руслан Марцінків

При цьому мер міста наголосив, що прикрашання дерев у Франківську це добре, але головне - безпека. Тому він радить містянам дотримуватися соціальної дистанції та уникати великих скупчень.

Нагадаємо про ідеальні кекси на Великдень замість обридлих пасок: свекруха проковтне язик.

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, Євген Клопотенко поділився спрощеним рецептом італійської паски панеттоне.

Також Знай.uа писав, як вибрати Великодній рушник без шкоди для здоров'я: три важливі поради.