Відома українська актриса та телеведуча Лілія Ребрик має досить широку аудиторію шанувальників. Тому зірка майже не щодня тішить їх новими світлинами та подробицями з життя у своєму Instagram.

Цього разу Лілія Ребрик на своїй сторінці в Instagram опублікувала уривок інтерв'ю на якому її чоловік Андрій Дикий відповідає на чутки про їх роман. При цьому у день танцю зірка зізналася, що її та Андрія Дикого поєднав саме танець, ще десять років тому.

Фото зі сторінки Лілії Ребрик
Фото зі сторінки Лілії Ребрик

"Сьогодні міжнародний день танцю, виявляється... Саме його величність "ТАНЕЦЬ" десять років тому😱 поєднав наші серця. Тому сміливо можна вважати цей день НАШИМ!", - зазначила Ребрик.

При цьому Лілія Ребрик зазначила, що навіть після 10 років разом й досі обожнює танцювати зі своїм чоловіком.

Фото зі сторінки Лілії Ребрик
Фото зі сторінки Лілії Ребрик

"Обожнюю танцювати з @andrii_dykyi ❤️❤️❤️❤️ Обіцяю ще багато-багато років пристрасно запалювати з тобою наші дикі танці💃🏽🕺", - підсумувала вона.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Нагадаємо, що Лілія Ребрик показала жінку, без якої вже не уявляє свого життя.

Нещодавно Лілія Ребрик опублікувала фотографію з бинтами на голові і подряпинами на щоках. У першу секунду фото шокує, поки читач не розуміє, що це черговий кадр зі зйомок нового українського серіалу "з ким поведешся".

Також Знай.ua писав, що "побиту" Лілію Ребрик засікли в обіймах чоловіка: подряпина на щоці і бинт.