Дружина відомого українського співака Віктора Павліка Катерина Реп'яхова останнім часом досить активно веде свою сторінку у соціальній мережі Instagram. Дівчина має вже майже 70 тисяч підписників і активно ділиться з ними новими світлинами, моментами з життя чи подробицями своєї вагітності.
Цього разу Катерина оприлюднила нове миле фото та заговорила про незалежність. Молода блогерка зазначила, що у сучасному світі чудово не бути від когось залежною.

Катерина Реп'яхова, фото з instagram
Катерина Реп'яхова, фото з instagram

"Як чудово бути незалежною❤️ У всіх сенсах)", - написала Катерина Реп'яхова.

Катерина Реп'яхова, фото з instagram
Катерина Реп'яхова, фото з instagram

Користувачі мережі підхопили думки молодої блогерки та засипали її компліментами за її ніжний образ.

"Красуня❤️", "Здорово бути здоровою, це дуже важливо 🤗", "Мрійте тільки про любов", "Дуже красиво, і дитя народиться дуже красиве від бога і від любові. Мира вам", - такі коментарі залишили користувачі мережі.

Популярні новини зараз
Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Нагадаємо, що вагітна дружина Віктора Павлика Катя Реп'яхова загуляла по ресторанах, забувши про карантин: "ніби не в Україні".

Як повідомляв портал Знай.ua, Віктор Павлік заявив, що в старості його буде утримувати Молода дружина.

Також Знай.ua писав, що Катерина Реп'яхова показала турботу Віктора Палика. Це ліки, які Віктор Павлік купив для своїх дітей і онуків коли був на відпочинку в Єгипті і зараз вони знадобилися.