В одній зі шкіл Закарпаття - скандал. Вчителька молодших класів "виховувала" дітей запотиличниками і тягала за волосся.

Відео, зроблене одним з учнів, опублікував Telegram-канал "Україна в шоці".

Галас у соціальних мережах закінчився звільненням "педагога", а сам ролик зацікавив правоохоронців. Інцидент трапився в рахівській школі.

Як видно на відео, вчителька на підвищених тонах розмовляє з маленьким учнем, перевіряючи його завдання. Знайшовши помилки, жінка бере хлопчика за волосся і починає трясти голову.

"У Рахові Закарпатської області була помічена "найніжніша" вчителька молодших класів. Один з учнів зняв, як вона тягає за волосся, дає стусани і принижує за нібито неправильно виконане завдання. Після розголосу в Інтернеті училку швиденько звільнили з посади. Зараз справою займається поліція", - йдеться в публікації.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше повідомляли, проституція, підкорення і дивні шоу на ТБ: українцям запропонували перейняти звички чужої країни.

Як повідомляв Знай.uа, мати обурилася дрес-кодом вчителів - діти відволікаються: "Вся школа знала, якого кольору сьогодні труси".

Знай.uа писав, київських школярів женуть у "ПриватБанк" - хто не встиг, залишиться голодним.