Нещодавно українців сколихнула новина про розлучення популярного артиста Дзідзьо зі співачкою Slavia, після 20 років разом.
Slavia зізналася, що для пари це було не просте рішення, однак зараз вона відчуває полегшення, передає "КП в Украине".
Так, Slavia розповіла, що вони разом з Дзідзьо не живуть вже 8 місяців. Спочатку вони просто жили окремо, а згодом зрозуміли, що варто розлучитися і залишитися в хороших стосунках. При цьому співачка наголосила, що вони намагалися врятувати шлюб, зокрема, Дзідзьо запропонував сходити до психолога. Та єдиний візит до нього нічого не змінив.

Дзідзьо та Slavia, фото з instagram
Дзідзьо та Slavia, фото з instagram

"Я за те, щоб спробувати все, що можливо, щоб зберегти все, що можливо, до останнього. І я перепробувала всі варіанти. Але в підсумку прийшли до висновку, що все-таки кращий варіант в такому випадку – це розлучення", – заявила Slavia.

За словами Slavia можливою причиною розлучення стали постійні замовчування емоцій з її боку. Особливо, коли Михайло став учасником гурту Dzidzio, він став для нього пріоритетом. Проте вона, щоб не забирати в чоловіка енергію, не влаштовувала жодних скандалів чи роз'яснень стосунків.

 Slavia, фото з instagram
 Slavia, фото з instagram

Slavia зазначила, що пара вже подала заяву на розлучення.
Зараз вони готують для цього документи, чим займається адвокат Дзідзьо.

"Я виплакала дуже багато сліз. Було дійсно важко, гірко, особливо під час переїзду до Києва. Переїзд взагалі складна штука. Я залишила все і переїхала на нове, порожнє місце. Тут у мене не було нічого і нічого навіть не хотілося", – зізналась співачка.

Проте Slavia зізналася, що зараз відчуває полегшення, і у неї немає жодних образ на Дзідзьо.

Нагадаємо, Олена Кравець з "Квартал 95" показала особистий момент з Дзідзьо: "Весна ж...". Олена Кравець повідомила радісну новину

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", Олександр Пономарьов заспіває разом з Дзідзьо і настоятелем монастиря: "Не мав права відмовитися".

Також "Знай.ua" писав, Дзідзьо вперше показав "батька" - аж за душу бере: "Дякую...". Дзідзьо розчулив мережу